mercadonaAquesta setmana comencen els primers treballs per a la construcció d’un nou centre comercial, de la cadena Mercadona, a l’entrada nord de la Seu d’Urgell, que ha de suposar també la remodelació urbanística de la zona.

Els treballs sobre el terreny és previst que ja comencin aquests dies mentre l’empresa espera la llicència d’obres per alçar l’edifici, que podria estar enllestit abans de l’estiu vinent.

Aquest mes l’Ajuntament de la Seu ha aprovat definitivament el pla urbà del sector PERI-3, on s’ubica el nou supermercat. Aquesta operació també ha de permetre l’ordenament d’aquesta entrada a la ciutat, una de les assignatures pendents de la capital alturgellenca en matèria d’urbanisme. Es preveu la construcció de nous vials i d’una rotonda a la cruïlla de les avingudes del Salòria i del Valira. D’altra banda, el consistori disposarà d’un nou espai per a equipaments, que en principi es destinarà a places d’aparcament.

Paral·lelament, l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) ja ha rebut uns 300 currículums, després que ara fa pocs dies Mercadona va obrir el procés de selecció de personal. D’aquestes sol·licituds, 150 s’han fet arribar personalment a l’oficina, un centenar s’han enviat per portals de feina a internet i els 50 restants s’han rebut al web del SOC.

Text i foto: Ràdio Seu

7 comentaris

  1. Il.lusos! Us penseu que el mercadona fara que la gent visqui millor?

  2. Bien!! más tiendas pequeñas cerraran!! y uno(sr. Roig) será más rico!! bien!!

Comments are closed.