Les obres del carrer de la Plana, a l’entrada de l’Escola Andorrana de Santa Coloma, comencen aquest dimarts 13 de febrer. La reforma, en la qual el comú d’Andorra la Vella inverteix 813.000 euros, consistirà a embellir i remodelar el carrer amb la construcció de voravies així com a millorar i fer més segura l’accessibilitat per als escolars. També s’hi farà tota la separativa d’aigües, canalitzacions i instal·lació del cablejat de FEDA i STA.

Els treballs implicaran canvis en la circulació de la zona, que s’anirà adaptant en funció de l’evolució de l’obra. A partir del mateix dia 13, el trànsit rodat el carrer de la Plana quedarà tallat, fins a nou avís, i els vehicles que vagin en direcció a l’Escola Andorrana des del punt rodó del Bon racó hauran de circular obligatòriament pel carrer Prat Salit i desembocar a l’avinguda d’Enclar (en aquest punt únicament és possible el gir a la dreta). Alhora, s’ha habilitat un accés als veïns i els clients de les empreses del carrer afectat.

Els conductors que es dirigeixin al Col·legi Janer hauran de fer el circuit alternatiu per l’avinguda Salou, el carrer Verge del remei i l’avinguda d’Enclar.

Tanmateix, malgrat que les obres de reforma tinguin una durada prevista de 9 mesos, el més probable és que el trànsit al carrer Prat Salit es pugui reobrir abans de la finalització de l’obra.

Per facilitar al màxim la circulació de Santa Coloma, el comú reforçarà la presència d’agents de circulació en tota l’àrea afectada pels treballs.

El projecte també suposarà una limitació de l’àrea d’estacionament de la zona. Per pal·liar-ho, i dotar alhora de més aparcament aquesta part de la parròquia, el comú ja ha llogat un terreny prop del centre educatiu on ha habilitat el nou pàrquing de la ‘Serradora’, amb capacitat per a 72 vehicles. Mentre durin les obres del carrer de la Plana els usuaris gaudiran d’una hora gratuïta d’estacionament en aquest nou espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada