Aquest dimarts han arrencat les obres de la plataforma de Soldeu. El comú de Canillo ha desestimat les al·legacions després que el Govern donés el vistiplau al projecte i no donés seguiment al que demanava la família Viladomat. La primera fase de les obres consistirà en les excavacions i sustentacions. Ho ha informat Grandvalira a través d’un comunicat que inclou 10 mesures d’integració paisatgística i ambiental del projecte.

Desestimades per part de Govern les al·legacions presentades per la família Viladomat al projecte de la plataforma de Soldeu, el comú de Canillo ha atorgat el permís d´obra i els treballs de la polèmica plataforma han començat aquest mateix dimarts al matí.

Es tracta de la primera fase dels treballs que consistiran en les excavacions i sustentacions i que si es manté el calendari, i no hi ha impediments de darrera hora, han d´estar finalitzats abans de les finals de la Copa del Món d´esquí el març del 2019. 

Ho ha informat Grandvalira a través d´un comunicat on diu que per obtenir la llicència d´obres, el projecte havia de complir totes les exigències de la legislació vigent. De fet, el comunicat està acompanyat d´un document que enumera 10 mesures d´integració paisatgística i ambiental del projecte. Així s´argumenta que la plataforma integra perquè la infraestructura de l´aparcament queda soterrada i que la plataforma estarà vegetada, també diu que el projecte sensibilitza perquè la creació d´un nou estrat geològic força la creació d´un paisatge humit sota el pont. A més es parla d´una mínima excavació i de la utilització de tècniques de gestió d´aigua tradicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada