Comencen les obres de la plataforma de Soldeu

Aquest dimarts han arrencat les obres de la plataforma de Soldeu. El comú de Canillo ha desestimat les al·legacions després que el Govern donés el vistiplau al projecte i no donés seguiment al que demanava la família Viladomat. La primera fase de les obres consistirà en les excavacions i sustentacions. Ho ha informat Grandvalira a través d’un comunicat que inclou 10 mesures d’integració paisatgística i ambiental del projecte.

Desestimades per part de Govern les al·legacions presentades per la família Viladomat al projecte de la plataforma de Soldeu, el comú de Canillo ha atorgat el permís d´obra i els treballs de la polèmica plataforma han començat aquest mateix dimarts al matí.

Es tracta de la primera fase dels treballs que consistiran en les excavacions i sustentacions i que si es manté el calendari, i no hi ha impediments de darrera hora, han d´estar finalitzats abans de les finals de la Copa del Món d´esquí el març del 2019. 

Ho ha informat Grandvalira a través d´un comunicat on diu que per obtenir la llicència d´obres, el projecte havia de complir totes les exigències de la legislació vigent. De fet, el comunicat està acompanyat d´un document que enumera 10 mesures d´integració paisatgística i ambiental del projecte. Així s´argumenta que la plataforma integra perquè la infraestructura de l´aparcament queda soterrada i que la plataforma estarà vegetada, també diu que el projecte sensibilitza perquè la creació d´un nou estrat geològic força la creació d´un paisatge humit sota el pont. A més es parla d´una mínima excavació i de la utilització de tècniques de gestió d´aigua tradicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada