Comencen les obres de la futura rotonda de Prada Casadet

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de construcció de la rotonda a l’encreuament de la CG1 amb el carrer Doctor Vilanova al pont de Casadet. Els operaris fan els treballs de desmunt de les actuals estructures laterals, cosa que ha limitat l’accés dels vianants pel passeig del riu en el tram comprès entre l’edifici de Prada Casadet i el carrer Doctor Vilanova. Mentrestant una excavadora canalitza el riu amb el moviment de terra i pedres perquè es puguin dur a terme la resta dels treballs. L’obra està pressupostada per 2.448.218 euros i es va adjudicar el passat mes de juliol a l’empresa Copsa i la seva execució durarà fins al febrer del 2014.

L’obra es fa amb l’objectiu de millorar la connectivitat entre el nucli d’Andorra la Vella, especialment amb el carrer Prat de la Creu, i la CG1. Al mateix temps, la nova infraestructura eliminarà els girs a l’esquerra en el tram comprès entre la rotonda Marginets i la futura rotonda del pont de Casadet. El projecte millorarà la capacitat hidràulica del pont actual, ja que contempla una llosa de formigó que farà que el cabal passi per sota del pont ampliat. A més, també es durà a terme la construcció d’una peixera de remuntador dels peixos, tal com havia demanat el Departament de Patrimoni Natural. El nou pont, connectat amb l’actual, tindrà uns 57 metres de longitud en total.

7 comentaris

  1. Com tot. Una vegada la tinguem, n’estarem contents. Què egoistes que som…

  2. La única obra urgent és acabar el tunel de St Julià

  3. Vinga a gastar calers, molt bé Martí, segur que amb aquesta obra tu et guanyes calers per fer-te el Xalet, i a sobre segur que faran la rotonda tuerta com totes les que fan, d’un sentit pases recte i de l’altre has de girar 3 kilometres.

  4. Una vegada més es destrossa la llera del riu i ningú no diu res.

  5. EStic segur que estem pagant les rotondes més cares del món occidental.

  6. El govern va proposant mesures d’estalvi per intentar reavivar l’economia del pais. Els funcionaris i treballadors de parapubliques en veuen afectats els seus sous, es “retallen” els recursos sanitaris del pais (entenent com a retallada el fet de disminuir el horaris de certs Centre d’Atenció Primària, no renovant personal hospitalari cuan hi ha hagi baixes i/o jubilacions, rebaixant el percentatge del que retorna la CASS en certes activitats sanitaries, entre altres…) aixi com d’altres mesures que segurament afecten mes sectors socials i una gran part de la població. No obstant, per construir rotondes (que seguramnt eliminaran les cues del principat per la resta del temps) que continuaràn a engreixar les butxaques de certs cognoms importants del pais no cal ajustar despeses oi M.I. Govern d’Andorra?
    Els ciutadans n’estem farts de tanta hipocresia!!!!!!! Aviam cuan enteneu que no ens podem apretar el cinturó mentre al mateix temps ens demaneu que ens baixem els pantalons!

  7. Amb el moment de retallades que tenim es molt important gastar-se 2 millions d’euros amb aquesta rotonda, com no hi ha rotondes aprop !!! Segur que es una obra MOLT necesaria

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES