Comencen els canvis de freqüències de la TDT a Arinsal, Pal i Xixerella

Els treballs del canvi de freqüència de la TDT, que exigeix la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), s’iniciaran la matinada del proper 2 d’octubre i afectaran els pobles d’Arinsal, Pal i Xixerella. Aquests treballs comportaran un tall d’unes dues hores en l’emissió de varis canals mentre duri la intervenció, a part dels canals afectats per aquesta re-sintonització. Com a conseqüència d’això, s’han organitzat els canvis durant la matinada, de manera que l’afectació als usuaris de la TDT sigui mínima.

Les cadenes de TDT que canviaran de freqüència seran Esports3, Euronews, TV5 Monde i Pirineus TV. A més, aquesta modificació s’aprofitarà també per permetre l’arribada d’Andorra Televisió en alta definició (HD).

Per a poder veure aquests cinc canals a partir del canvi, els edificis de pisos hauran de realitzar un petit ajustament en l’antena col·lectiva, mentre que als habitatges unifamiliars tan sols hauran de fer una re-sintonització dels canals de la TDT. La resta de zones del país s’anirà canviant progressivament durant el mes d’octubre.

TOTES LES NOTÍCIES