Aquest dilluns, dia 6 d’octubre, s’inicien dos monogràfics a l’Escola d’Art i a l’Aula de Teatre i Dansa del Comú d’Andorra la Vella.

A l’Escola d’Art s’hi impartirà un monogràfic Fotografia digital bàsica, els dilluns i dimecres, de les sis de la tarda a les vuit del vespre, del 6 d’octubre al 19 de novembre. L’Aula de Teatre proposa un “Micromonogràfic” sobre “El Monòleg”, els dilluns 6, 13 i 20 d’octubre, de les nou del vespre a les onze de la nit.

A l’Escola d’Art d’Andorra la Vella els més menuts poden iniciar-se en diferents arts plàstiques. Els adults tenen la possibilitat d’accedir a cursos, en format de “taller obert”, per aprofundir en pràctiques setmanals, amb sessions de dues hores o bé cursets monogràfics i micromonogràfics, específics de les disciplines. Els alumnes que assoleixin una palesa maduresa artística tindran la possibilitat d’exposar en espais del Centre Cultural la Llacuna.

L’Aula de Teatre i Dansa ofereix propostes adreçades a tots aquells infants, joves i adults interessats per les arts escèniques: el Teatre i la Dansa. La seva vocació és formativa, però també té l’objectiu d’esdevenir un lloc de trobada i d´intercanvi creatiu. La culminació de les formacions es concreta en el muntatge i la representació d’obres i la participació en els festivals de fi de curs.

En el “Micromonogràfic” que se celebrarà aquest dilluns 6 i els dies 13 i 20 d’octubre, de 21.00 a 23.00 hores, s’hi estudiarà l’evolució del monòleg en els escenaris. Des del monòleg teatral de Hamlet i el seu conegut “Ser o no ser…”, fins a l’estil “stand-up comedy”, nascut durant els anys 1930 als Estat Units i molt popular  entre el gran públic.

Preus: 15 € per a matriculats i 24 € per a no matriculats.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada