Joan Vinyes – Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) es van desplaçar a les Illes Afortunades (en concret Tenerife), per a disputar el 29 Ral·li vila d’Adeje, 3a prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2019.
Després de no participar en la 1a prova canària del certamen (Ral·li Illes Canàries) i de no puntuar en la cita de Còrdova, per al tàndem de l’equip Suzuki Motor Ibèrica, es fa poc menys que imprescindible estar entre els millors en la prova de Tenerife.

Vinyes, abans d’iniciar el desplaçament a Adeje, ens feia el següent comentari: Les coses no han sortit del tot bé en aquest principi de temporada. El fet de continuar vius en el CERA depèn d’estar entre els millors a Tenerife i acumular la màxima puntuació a la provisional del certamen. O sigui que el nostre objectiu és clar, ara caldrà veure si som capaços de fer realitat les nostres intencions.
Per a aconseguir-ho, Vinyes-Mercader, hauran de superar un traçat selectiu però que coneixen de la passada edició del ral·li, segons Vinyes: El recorregut és calcat al de l’any passat, amb una doble passada per les especials del sud de l’illa canària. Coneixem l’escenari i en general ens agrada, farem un bon treball en els reconeixements i no hi ha cap mena de dubte que iniciarem la prova amb totes les garanties de lluitar pel nostre objectiu.

Així doncs, en referència al recorregut cal esmentar que els participants hauran de superar un total de 457,70 km, dels quals la tercera part (154,54) seran de velocitat, abans d’entrar els seus vehicles al parc tancat final d’Adeje.
Aquest traçat estarà dividit en dues etapes. En l’etapa inicial (divendres 10) les cronometrades a superar seran: Adeje (11,40 km), Santiago del Teide (17,80 km) i Guia d’Isora (12,30 km), les tres es disputaran dues vegades cadascuna.
Durant la segona etapa (dissabte 11), també dues vegades cadascuna, es passarà per: Arona-Vilaflor-San Miguel (14,95 m), Granadilla (11,20 km), Arico-Fasnia (8,52 km) i Karting Adeje (1,10 km).

El reconeixement de les especials s’iniciarà el dimarts (dia 7) i es durà a terme durant dues jornades segons els horaris previstos pels organitzadors. A partir del dijous (dia 9, les verificacions prèvies a la prova centraran l’atenció dels equips inscrits en la prova. No obstant això, a partir de les 19.00 hores, hauran de participar en la cerimònia de sortida.

El shakedown es disputarà el divendres (dia 10) entre les 10.00 i les 12.00 hores, a continuació (12.15 – 12.45 hores) es posarà el crono en marxa de manera oficial per a establir la classificació del tram cronometrat. Aquesta classificació és la que s’utilitzarà perquè els pilots puguin triar la seva posició de sortida en la primera etapa del ral·li.

La logística dels equips participants estarà instal·lada en una de les zones turístiques per excel·lència de les Illes Canàries, estem parlant de la Platja de les Americas. El podi en el qual se celebrarà la cerimònia de sortida també estarà en la mateixa ubicació, en aquest cas a l’Av Rafael Puig.
Els organitzadors de l’esdeveniment. Escuderia Vila d’Adeje, s’han reservat, una vegada més, el marc incomparable de la plaça d’Espanya de la localitat de Tenerife per a la cerimònia de lliurament de trofeus als guanyadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada