Comença una nova edició del Festival de Titelles a les sales de festa d’Encamp i el Pas de la Casa

Encamp i el Pas de la Casa són el marc un any més del Festival de Titelles. Entre dissabte i diumenge es representen dos espectacles a cada vila, complementats amb tallers.

La posada en escena a Encamp d'”Embrossa’t”, de Teia Moner, ha encetat el Festival de Titelles. L’espectacle, que diumenge a les 17 h es podrà tornar a veure a la sala de festes del Pas de la Casa, barreja els titelles amb la dansa, la màgia, les projeccions i les ombres amb la poesia visual de Joan Brossa de fil conductor.

L’actuació ha atret un nombrós públic a la sala de festes del complex d’Encamp i, com és habitual en finalitzar cada espectacle del festival, s’ha impartit un taller participatiu adreçat als més petits.

Diumenge a Encamp, també a les 17 h, serà el torn del muntatge “Jai, el mariner”, de la companyia Zipit. En aquest cas és una història marinera amb la recerca dels somnis i l’amor com a protagonistes. Aquesta tarda al Pas de la Casa s’hi ha escenificat “M’he portat bé” a càrrec de La Pantomima, una obra educativa amb diversos personatges i històries que fan reflexionar els espectadors.