Comença l’exposició del IX Concurs d’arts plàstiques per a joves

Un racó de l'exposició del IX Concurs d’arts plàstiques per a joves. Foto: SFG
Un racó de l’exposició del IX Concurs d’arts plàstiques per a joves. Foto: SFG

Aquest dilluns s’ha iniciat, al vestíbul del centre cultural la Llacuna d’Andorra la Vella, l’exposició dels joves artistes que han participat en el IX Concurs d’arts plàstiques per a joves. La mostra se celebra bianualment i en aquesta edició s’han presentat un total de 27 obres, repartides en diferents modalitats (pintura, dibuix, escultura, aquarel·la i gravat). L’exposició es podrà visitar al centre cultural de la capital fins al 27 de novembre, si bé es concep com a mostra itinerant que es podrà veure en les diferents parròquies del país a partir del 2021 si la situació sanitària ho permet.

En la categoria A, que comprèn les edats de 14 a 17 anys, han estat premiades les obres: 25 de novembre, de l’artista Marta Moreno Fernández, amb un premi de 900 euros; Repressions any rere any, de l’artista Marina Romero Jiménez, amb un premi de 800 euros.

En la categoria B, que comprèn les edats de 18 a 22 anys, ha estat premiada l’obra: Ma jolie, de l’artista Marcel Llovera Mombiedro, amb un premi de 1.400 euros.

En la categoria C, que comprèn les edats de 23 a 29 anys, han estat premiades les obres: Geography study/What side are you standing on?, de l’artista Domènec Montané Massard, amb un premi de 2.000 euros.

També s’han concedit diferents accèssits: Accèssit Categoria A: Stan Lee, de l’artista Carla Giribet Borras: 300 euros; Accèssit Categoria A: Dona del Vent, de l’artista Iris Tallada Cuadros: 300 euros; Accèssit Categoria B: Una Peculiar Reunió, de l’artista Eric Morales Altimir: 300 euros.

TOTES LES NOTÍCIES