Comença l’elaboració del cadastre rústic d’Anyós

Continuen endavant les tasques de confecció del cadastre de la Massana, que ja passa per la cinquena fase, consistent en el cadastre rústic del Quart d’Anyós. En aquests moments s’estan portant a terme les delimitacions dels terrenys. Seran, en total, dotze jornades de treball sobre el terreny per delimitar setze polígons, unes tasques que es fan amb la col·laboració del Quart d’Anyós i també amb diversos veïns coneixedors de la zona. La darrera jornada serà el 6 d’agost i durant els dies següents es preveu començar a entrar les dades al sistema informàtic, per tal que el cadastre pugui quedar enllestit abans de finals d’any.

El 13 de setembre del 2006 el Comú de la Massana va aprovar l’Ordinació del Cadastre de la parròquia, amb la voluntat de disposar d’un inventari fiable i exhaustiu sobre tots els béns de la parròquia. La primera fase va consistir en la confecció del cadastre urbà, ja tancat completament, i en aquests moments s’està treballant en la zona rústica.

El Comú de la Massana agraeix la col·laboració de tots els ciutadans que s’han implicat en el procés, treballant en la delimitació de les parcel·les i aportant els seus coneixements de la parròquia per definir diferents zones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.