art-camp-1L’Art Camp organitzat per la Comissió Andorrana de la Unesco reuneix a partir d’avui una quarantena d’artistes de diferents cultures. Durant deu dies, participaran en diverses activitats culturals i treballaran plegats per elaborar tres col·leccions de quadres. El moment més important de l’Art Camp arribarà aquest diumenge amb la visita de la directora general de la Unesco, Irina Bokova.

La Comissió Andorrana de la Unesco, amb les d’altres estats, ha seleccionat una quarantena d’artistes vinguts d’indrets com el Butan, Papua Nova Guinea o Algèria. Els creadors han estat seleccionats tenint en compte el país d’origen, la qualitat i interès pel projecte.

“Només arribar a vegades ja és difícil, per qüestions tan senzilles com ara el visat o l’obtenció de fons per arribar fins aquí. Perquè l’Art Camp subvenciona l’estada, però no el viatge”, explica Elisenda Vives, president de la comissió andorrana de la UNESCO.

Els artistes tenen ara deu dies per compartir tècniques, visions, vivències i maneres de treballar. Tot plegat culminarà en la creació de tres col·leccions de quadres.

“Quan veus una obra d’art és molt important conèixer l’artista, saber com pensa. Treballar tants dies junts ens ho facilit”, afirma Lluïsa Casas, una de les artistes andorranes participants.

L’Art Camp és un dels esdeveniments que més clarament mostra els vincles entre Andorra i la Unesco. Com ho demostra també la visita diumenge de la directora general, Irina Bokova.

Els artistes treballaran cada dia a Ordino a partir de la barreja de cultures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada