parc-aquatic2Les obres del parc aquàtic podrien començar l´any vinent als terrenys de Borda Nova, si els estudis encarregats pels promotors demostren que el projecte és viable. El parc estaria inclòs en un edifici de 26.000 metres quadrats i d´almenys deu plantes, junt amb altres propostes comercials i d´oci. El projecte té un cost d´entre 70 i 80 milions d´euros i està finançat per un inversor rus.

En tres anys, Andorra podria disposar d’un parc aquàtic de 7.000 metres quadrats, similar al de les imatges, als terrenys de Borda Nova. Aquesta setmana s´ha fet un pas important perquè això sigui possible.

L´associació de promotors urbanístics de Borda Nova va rebre dimecres passat el permís i aquesta setmana han començat les obres d´urbanització. Unes obres amb una durada prevista de dos anys.

En paral·lel a les obres d´urbanització, l´any vinent podrien començar les de l’edifici de 26.000 metres quadrats i d´almenys deu plantes, amb tres d’aparcament, i on hi haurà el parc aquàtic i altres propostes comercials o d’oci.

La construcció del parc aquàtic dependrà, però, del Pla de viabilitat, que ha d´estar enllestit a final d´any i que serà determinant per al desenvolupament del projecte. El portaveu d’Aigua Parc, Lluís Suárez, ha indicat que aquest estudi de viabilitat s’estan fent conjuntament amb les empreses que volen impulsar els seus negocis en l’edifici on s’ubicarà el parc aquàtic.

Els promotors diuen que encara és d´hora per conèixer els detalls del parc aquàtic però ja tenen clar que serà interior o que “fàcilment ocuparà entre 7.000 i 8.000 metres quadrats, ja que els 26.000 totals preveuen fins a 9 altures, ja que els tobogans han de ser alts”.

El cost total del projecte se situarà entre els 70 i els 80 milions d´euros i estarà finançat per un inversor rus. Es tracta de l’obra de caràcter privat més important que es fa al país en aquests moments. Les obres del parc aquàtic podrien durar entre dos i tres anys.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada