Comença la Transpyr Coast to Coast

sdr

Els 400 ciclistes que participen a la Transpyr Coast to Coast 2019 han sortit a les vuit del matí des de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell per cobrir la tercera etapa d’aquesta prova que els portarà fins a El Pont de Suert. Enguany, però, el pilot ha hagut de sortir per blocs a causa de la pluja.

Una vegada més, la Seu d’Urgell ha estat etapa d’arribada i sortida de la Transpyr Coast to Coast. Ahir dilluns, els bikers van realitzar la segona etapa que unia Camprodon amb la Seu d’Urgell. Avui dimarts, els participants hauran de pedalar un recorregut de 107 quilòmetres, i un desnivell de 3.200 metres positius, entre les capitals de l’Alt Urgell i l’Alta Ribagorça, caracteritzada per la seva duresa i la bellesa dels paisatges.

Pel que fa a la Transpyr Backroads, de ciclisme de carretera, els ciclistes hauran de cobrir 137 quilòmetres i 3.150 metres de desnivell positiu, també amb un alt nivell d’exigència amb la llarga ascensió al Port del Cantó poc després d’iniciar-se l’etapa a la Seu d’Urgell.