A banda de les tres noves sortides temàtiques, aquest estiu es continuarà oferint una sortida gratuïta l’1 de juliol i l’organització de diferents tallers com el d’etno-botanica, el de fotografia nocturna o un taller de rastres per infants. Podreu trobar tota la informació a la pàgina web: www.madriu-perafita-claror.ad

Les activitats començaran el proper dimecres 16 de maig, amb la xerrada “Les velles paraules del Madriu” que es realitzarà a les 18 h al Portal de la Vall. Es tracta d’entrevistes que es van realitzar en el moment de la candidatura a la llista del Patrimoni de la Humanitat, a diverses persones que havien treballat i viscut d’una manera o altra a la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Posarem aquestes paraules en veu de persones voluntàries, que llegiran els textos transcrits i compartiran protagonisme amb les imatges del vídeo que van realitzar Jaume Riba i Àlex Tena pel 10è aniversari de la inscripció. És un activitat organitzada per celebrar el dia International dels museus que tindrà lloc dos dies després.

Paral·lelament, i durant tot l’estiu, al Portal de la Vall hi haurà una petita exposició d’estris i fotografies que il·lustren els antics oficis de muntanya. Aquesta exposició s’ha realitzat gràcies a la col·laboració del Departament de Patrimoni Cultural de Govern i de l’Arxiu Nacional d’Andorra. L’entrada es gratuïta, i els horaris són els mateixos que els del Comú d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada