Comença la temporada d’esquí amb una obertura parcial de les pistes

estacions 1

Les estacions d’esquí han inaugurat aquest divendres la temporada d’esquí. Havia de començar fa una setmana, però es va haver de retardar per manca de neu. Avui, l’obertura és parcial però amb bones condicions. Vallnord ha obert només el sector de la Coma, a Arcalís. El temps ha acompanyat i molts turistes han decidit pujar-hi per gaudir dels primers dies de neu.

Arcalís ha obert un 40% de la zona esquiable. Són 11 pistes les que estan disponibles per als primers esquiadors de la temporada. I és que, malgrat que els últims dies no ha nevat gens, Arcalís acumula una mica de neu de la setmana passada. Aquesta, sumada al fet que han baixat les temperatures i que, per tant, s’ha pogut fer innivació artificial, han permès que un bon tros de la Coma estigui en condicions perfectes per estrenar els dies de neu.

“Portàvem tota la setmana a l’espera”, deien alguns dels primers esquiadors que han pujat a Arcalís. “Cada any sóc el primer i a les 8.30h. estava fent cua”, explicava un altre esquiador.

Per aquest cap de setmana llarg de la Puríssima, a Vallnord tenen un miler de reserves confirmades. Això sí, preveuen que en només obrir una part del domini el nombre d’usuaris que es decideix a última hora no farà augmentar massa la xifra.

Als sectors de Pal i Arinsal, tot i que no es podran obrir per manca neu, sí que s’habilitaran els telecabines i s’obriran les zones de restauració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *