Comença la Setmana de jazz al carrer a Escaldes

A partir d’avui dilluns i fins al 14 de juliol arriba novament un dels clàssics a Escaldes-Engordany, la Setmana de Jazz al carrer que s’emmarca en el 34è Festival Internacional Colors de Música 2018.

Us deixem amb la programació de tots els concerts a les 19.30 h a la plaça Coprínceps.

9/07 Ronald Baker Quartet

Un dels grans trompetistes de les darreres generacions del jazz nord-americà.. Fidel a la tradició, canta i bufa amb una exquisida sensibilitat.

Ronald Baker, trompeta i veu Gerard Nieto, piano Ignasi Gonzalez, contrabaix Xavi Hinojosa, bateria.

10/07 The Dry River Stompers

El seu repertori basat en els estàndards del millor swing i jazz americà ens farà viatjar al NYC dels anys 40. Let’s Swing, let’s dance!

Àngels Vilaró, veu Juan Carlos Meléndez, guitarra Antonio Meléndez ,trompeta Joan Casas, saxo Álvaro Taborda, contrabaix Iñaki Rodríguez, bateria.

11/07 Marc Ferrer Trio

Després de l’excel·lent acollida del seu anterior disc, “3 coffees”, Marc Ferrer torna a la càrrega amb “Another way”, un nou treball on reconcilia els orígens del piano jazz amb les derivades més properes a les sonoritats primigènies dels ritmes afroamericans.

Marc Ferrer, piano Pep Rius, contrabaix Olivier Rocque, bateria.

2/07 Amós Lora & Luís Guerra

SOLO2, un concert únic on 2 músics excepcionals sumen el seu talent per oferir un repertori de cançons del món, on fusionen jazz i flamenc evocant temes de Manuel de Falla o sabors de Cuba.

Amós Lora, guitarra Luís Guerra, piano.

13/07 Marina Tuset Quartet

Al capdavant d’una original banda emergent escoltarem la veu personal, potent i subtil alhora, d’aquesta jove revelació del jazz català. Una de les incorporacions més refrescants i originals dins de l’escena musical.

Marina Tuset, veu David Sam, piano Juan Pastor, contrabaix Robert Oriol, bateria.

14/07 Men in swing jazz band

Una posada en escena impecable. Un espectacle que viatja de l’època daurada del swing al jazz més lliure i la improvisació dels estils més moderns.

Marc Riera, veu i guitarra Gerard Cuní, contrabaix Martí Mitjavila, saxo Jaume Grau, trompeta Joan Molina, bateria Oriol Codina, clarinet Gil Casals, trombó.

Plaça Coprínceps a les 19.30h. Concerts gratuïts