River Centre Comercial, Grup HiperPas i els supermercats ECO han presentat avui la 8ª fira de productes andalusos “Sabores del Sur”, en col·laboració amb La Junta de Andalucía, a través de Landaluz i Extenda.

Als clàssics formatges, pernils i embotits, l’excel·lent diversitat d’olis d’oliva verge extra, conserves de peix, mels i melmelades, coques d’oli, etc., s’augmenta aquest any encara més la gamma de dolços, incorporant productes de brioixeria o caramels elaborats amb mel, seguint la tradició andalusa. A més s’incorporen a la campanya una gamma de dolços tradicionals, de gran acceptació entre els clients francesos.

Altres novetats són la fruita seca, l’arròs de Cadiz o les semiconserves de peix, amb anxoves i aladrocs d’elaboració artesanal.

Andalusia està apostant per la promoció exterior i Andorra està considerada com a zona estratègica d’interès.

A la presentació que s’ha realitzat aquest matí a River Centre Comercial s’ha comptat amb la presència de álvaro Guillén Benjumea, President de Landaluz i Conseller d’ ACESUR i de Miguel Angel Jiménez Segador, Secretari General de Landaluz.

LANDALUZ és l’Associació Empresarial de la Qualitat Certificada, es la entitat referent del sector agroalimentari d’Andalusia, aglutinant gairebé el 40% de la facturació total del sector de la comunitat, la qual cosa posa en relleu el pes específic que té com a patronal empresarial agroindustrial.

EXTENDA és l’Agència Andalusa de Promoció Exterior, organisme de la Junta de Andalucía depenent de la Consejería de Economía, Innovación, Ciencia y Empleo, que s’encarrega de la promoció del comerç internacional de la comunitat autònoma d’Andalusia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada