Comença la 8a edició del Projecte d’Aprenentatge i Servei “Tots som joves, tots som grans”

Aquest divendres dia 4 tindrà lloc la primera sessió del projecte d’aprenentatge i servei “Tots som joves, tots som grans” on participen de manera voluntària 36 alumnes de 4t d’ESO del Col·legi La Salle. És la 8a edició d’un projecte totalment consolidat i que, cada any, aconsegueix un gran nombre de participants entre els joves.

En una primera fase d’aprenentatge, els alumnes de 4t d’ESO van poder conèixer la feina que es fa a Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital a partir d’una xerrada a càrrec de tres professionals d’aquests centres. Després els estudiants van visitar l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Allà van poder conèixer de més a prop el què es fa en aquesta oficina per als joves, totes les iniciatives que es tiren endavant des de la Regidoria de Gent Gran i també des de l’àrea d’ensenyament (Pla Educatiu d’Entorn).

El projecte, doncs, comporta un treball en xarxa entre les diferents entitats que col·laboren: Ajuntament de la Seu d’Urgell, Oficina Jove de l’Alt Urgell, Serveis Educatius, Pla Educatiu d’Entorn i Regidoria de Gent Gran.

El divendres, doncs, s’inicia la fase de servei on es farà una Gimcana entre avis i alumnes a la Fundació Sant Hospital, i una activitat per parelles a la Llar de Sant Josep. Hi haurà un total de 4 sessions durant aquest mes de maig i juny, i una d’elles seran els avis qui visitaran als alumnes a l’escola.