A partir de dijous 28 de juny i fins el 20 de juliol l’enquitranament de la part alta obliga a limitar-ne l’accés rodat. La circulació estarà prohibida a l’avinguda Meritxell entre el carrer Doctor Molines i el pont de la Rotonda en els dos sentits, i al carrer Bisbe Príncep Iglesias.

El tram final de les obres de remodelació de l’avinguda Meritxell s’avança uns dies en relació a la previsió inicial. Dijous 28 de juny comença la fase de pavimentació que obliga a tancar l’accés rodat a una bona part de la via. En concret, quedarà totalment prohibit l’accés rodat entre el pont de la Rotonda i el carrer Doctor Molines. La previsió és finalitzar el 20 de juliol.

Durant aquest període s’enquitranarà la part central de l’avinguda en aquest segment. Per tant, els vehicles provinents de la plaça Rebés en direcció al Pont de la Rotonda seran desviats pel carrer Doctor Molines. Un cop allà, estarà prohibit el gir a la dreta i circular cap al carrer Bisbe Príncep Iglesias. És a dir, els vehicles s’hauran de dirigir obligatòriament cap al carrer de la Creu Grossa (gir a l’esquerra). 

La previsió és que a partir del 21 de juliol i durant una setmana es realitzin els treballs de pavimentació del tram situat entre el carrer de les Canals i el carrer Doctor Molines. L’objectiu del Comú és obrir a principi d’agost la remodelada avinguda Meritxell i respectar els terminis previstos a l’inici de l’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada