Comença el quart Camp de Treball Internacional de Peramola

paramola

Aquest diumenge, dia 12 de juliol, s’ha iniciat el Camp de Treball Internacional de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat que, per quart any consecutiu, es fa a Peramola. El camp de treball durarà dos setmanes i acollirà voluntaris i voluntàries d’arreu del món que realitzaran tasques per ajudar a la recuperació i difusió del patrimoni arqueològic d’aquesta població.

Enguany les tasques arqueològiques, coordinades pel Grup d’Arqueologia de Peramola, se centraran en la documentació del patrimoni medieval del casc antic de la població. A més, com a novetat, també es preparà una visita guiada per la Peramola medieval amb la intenció de difondre de manera didàctica i teatralitzada el patrimoni de la localitat (amb la col·laboració del grup de recreació medieval Fets Històrics). La visita es realitzarà el 23 de juliol al les 10 de la nit i estarà oberta a tots els públics.

Durant l’estada, a part de l’activitat arqueològica, els voluntaris i voluntàries també participaran de tot un seguit de tallers, organitzats per la gent del poble mitjançant l’associació Peramola et Crida. Aquests tallers acostaran els i les voluntàries al món rural i podran experimentar amb les seves pròpies mans activitats com la realització de pa i embotits, així com espelmes i productes típics de la zona. Enguany també s’han introduït alguns tallers nous que permetran una aproximació al treball dels productes naturals.

Imatge: Grup de recreació medieval Fets Històrics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.