Comença el muntatge del recinte firal del Congrés de Viabilitat Hivernal amb tots els expositors venuts

Aquesta setmana ha començat el muntatge dels 4.500 metres quadrats de recinte firal del Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal a la zona de l’aparcament d’autobusos i de la base COEX d’Andorra la Vella. El director tècnic del congrés, Jordi Garcia, ha assegurat que la venda d’expositors ha estat un èxit total, i que es comptarà amb 102 empreses, 64 expositors institucionals i 12 mòduls dins de l’antiga plaça de braus on diferents marques exposaran la seva maquinària. Les tres veles previstes estaran instal·lades aquest diumenge si el temps ho permet, i el dimarts de la setmana vinent començarà la construcció dels estands, que han d’estar enllestits abans del 27 de gener.

Aquest dilluns ha començat el muntatge de les tres veles de la zona d’exposició del Congrés de Viabilitat Hivernal, que se celebrarà del 4 al 7 de febrer. S’estan instal·lant tres veles, la més gran, de 50 per 45 metres per als estands institucionals dels diferents països que hi participen, una més reduïda per als expositors del sector privat i una tercera per a la zona de cafeteria i ciberespai.

El director tècnic del congrés, Jordi Garcia, ha explicat aquest dijous que també s’ha restaurat la base COEX d’Andorra la Vella, l’antiga plaça de braus, i s’ha dividit en dotze mòduls per tal que diferents marques punteres en treta de neu exposin la seva maquinària. Els treballs de ‘rentat de cara’ del recinte han anat a càrrec de 30 inscrits del Servei d’Ocupació i han consistit en renovar la pintura de tota l’estructura metàl·lica i les parets, la col·locació d’una nova coberta i la repavimentació. Les màquines llevaneu del COEX han estat repartides a les altres bases que hi ha a l país, i es mantindrà una zona de la plaça de braus per a vehicles d’emergències.

Jordi Garcia ha destacat que la venda d’expositors ha estat un ‘èxit total’, ja que s’han venut tots els espais i es disposa de 102 estands d’empreses i 64 expositors institucionals en 4.500 metres quadrats de recinte.

L’accés al recinte firal es farà des del carrer Prada Casadet on s’hi estan construint unes escales. Garcia ha destacat que els congressistes faran les pauses-cafè al recinte per donar més vida a la zona i poder incentivar les sinergies entre els congressistes i els expositors. Per aquest motiu, s’embellirà el carrer Prada Casadet amb arbres i banderoles perquè actuï com un bulevard.

El muntatge de les veles i els estands es va adjudicar a l’empresa Zoom Disseny per 325.000 euros, i Jordi Garcia ha afegit que si les marques demanen fer estands de disseny el sobrecost anirà a càrrec de les mateixes empreses. Està previst que el muntatge dels expositors estigui enllestit abans del 27 de gener.