Comença el cicle “Producte local, patrimoni de tots”

El  proper dimarts, 31 d’octubre, la Biblioteca Nacional d’Andorra obre les seves portes a les 19.30 hores per engegar el cicle “Producte local, patrimoni de tots”, que neix amb la idea de donar a conèixer el patrimoni bibliogràfic nacional al mateix temps que els productes artesans elaborats al país.

En aquesta primera cita, que porta per títol ‘La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d’una recepta familiar’, la productora Eva Gómez, de l’Essència de les Valls, explicarà com va transformar una recepta de la família en un producte local que ja és un referent entre els Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. La presentació es farà de manera didàctica i amena, amb un tast del producte inclòs.

La productora Eva Gómez anirà desgranant els seus secrets al temps que mostrarà diferents publicacions, ja siguin receptaris, llibres de botànica, mapes, revistes i fins i tot música, totes elles custodiades a la Biblioteca Nacional, i amb un recull gràfic seleccionat per a l’ocasió, i cedit en part per l’Arxiu Nacional d’Andorra.

Aprofitant la data triada, per la festa de la castanyada, s’acabarà la sessió amb un tast de ratassia, acompanyada de panellets i castanyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.