Comença el Casal d’Estiu municipal de la Seu d’Urgell

Infants atents a la monitora al casal d'estiu de la Seu d'Urgell
Infants atents a la monitora al casal d’estiu de la Seu d’Urgell. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

Aquest dilluns ha obert portes el Casal d’Estiu municipal de la Seu d’Urgell que enguany compta amb 9 torns diferents. Més de 80 nens i nenes gaudiran aquest estiu d’aquesta proposta lúdica i de lleure.

Aquest estiu tots els infants seran uns ‘superherois’, tot descobrint què els apassiona més i de manera divertida a través de mil i una activitats de lleure, i amb l’ajuda de la “Superanticovid”, una heroïna que ve a lluitar contra el virus i a fer passar molts moments divertits als nens. “Jumangi” és el fil conductor d’enguany amb el qual nens, nenes i joves viuran una gran experiència a través de la natura, del joc i el lleure.

Els infants podran gaudir de moltes activitats com piscina, excursions, jocs de cooperació, jocs d’aigua, teatre,  caminades, activitats de descoberta de l’entorn, jocs de taula, entre d’altres propostes lúdiques i de lleure.

Aquest casal, organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys d’edat que gaudiran d’aquesta oferta estival de lleure a l’escola Pau Claris de la ciutat.

El casal municipal d’estiu de la Seu d’Urgell està dirigit per una directora de lleure,  una responsable de l’activitat, la tasca d’un equip de 8 monitors, 1 monitora en pràctiques i 6  voluntaris.

Les famílies poden escollir entre fer un torn setmanal o bé torns quinzenals.