Comença a Encamp l’exposició itinerant del IX Concurs d’arts plàstiques per a joves

Alguns treballs presentants al IX Concurs d’arts plàstiques per a joves exposats a Encamp
Alguns treballs presentants al IX Concurs d’arts plàstiques per a joves exposats a Encamp. Foto: Comú d’Encamp

Ja s’ha iniciat, al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, l’exposició dels joves artistes que han participat en el IX Concurs d’arts plàstiques per a joves. La mostra se celebra bianualment i en aquesta edició s’han presentat un total de 27 obres, repartides en diferents modalitats (pintura, dibuix, escultura, aquarel·la i gravat). L’exposició itinerant es podrà visitar a Encamp fins al 12 de febrer.

Aquesta iniciativa promoguda pel Govern d’Andorra té com a objectiu fomentar la participació dels joves en les diferents modalitats artístiques i donar visibilitat a les seves obres a través d’una exposició itinerant per les diferents parròquies així com en altres espais de promoció.

En la categoria A, que comprèn les edats de 14 a 17 anys, han estat premiades les obres 25 de novembre, de l’artista Marta Moreno Fernández, amb un premi de 900 euros i Repressions any rere any, de l’artista Marina Romero Jiménez, amb un premi de 800.euros.

En la categoria B, que comprèn les edats de 18 a 22 anys, ha estat premiada l’obra Ma jolie, de l’artista Marcel Llovera Mombiedro, amb un premi de 1.400 euros.

En la categoria C, que comprèn les edats de 23 a 29 anys, ha estat premiada l’obra Geography study/What side are you standing on?, de l’artista Domènec Montané Massard, amb un premi de 2.000 euros.

També es van concedir diferents accèssits: Accèssit Categoria A, de 300 euros, a Stan Lee, de l’artista Carla Giribet Borras, i Dona del Vent, de l’artista Iris Tallada Cuadros i Accèssit Categoria B, també de 300 euros, a Una Peculiar Reunió, de l’artista Eric Morales Altimir.

TOTES LES NOTÍCIES