comartpedrosaEl refugi guardat del Comapedrosa proposa pel proper dissabte 8 d’agost, una vetllada musical, de 18 a 22 h. Tant els excursionistes que s’aturin al refugi com els que pugin expressament a escoltar els concerts es trobaran amb les actuacions dels artistes Eric Rossell, Pol Escalé, Patxi Gómez i Lluís Casahuga.

Es realitzaran dos concerts en viu. Un durant la tarda amb un duo de guitarres que oferiran versions de música popular del segle vint. Després de sopar, es farà un concert de guitarra clàssica i projeccions, amb obres del segle XX i l’estrena a Andorra de l’obra “Obsessió & Gran Obsessió” per a guitarra i electroacústica.

Abans d’anar a dormir, es realitzaran una sèrie de projeccions d’audiovisuals relacionades amb la natura, entre les que es podran veure “Naturae Polis” d’Eric Rossell i Lluís Casahuga (guanyadora de la present edició d’UllNu, en la categoria de VideoArt), el projecte de Pol Escalé “Not Himself Only” o l’ obra d’Eric Rossell“Duality”, entre d’altres.

La intenció d’aquest projecte és realitzar un esdeveniment artístic en un lloc poc habitual com l’alta muntanya i, en aquest cas, en un paratge tan simbòlic com el Comapedrosa.

“Amb aquesta proposta musical comença el ComARTpedrosa. Farem una prova a veure com funciona i si té una bona resposta programarem més activitats al refugi, per donar un plus als nostres visitants”, explica la guarda del refugi, Margaret Baró. Recordem que el passat més d’octubre ja hi va haver una experiència musical amb l’actuació de Love it, en motiu de la inauguració de l’escultura al cim del Comapedrosa i que va tenir una gran acceptació.

Els concerts són gratuïts i per a tots els públics, però qui es vulgui quedar a sopar i/o a dormir cal que faci la reserva abans del dijous 6 d’agost al telèfon 327 955.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada