Com treure partit al teu rebedor

Rebedor de casa
Rebedor de casa (Istock.com)

El rebedor és la nostra carta de presentació, ja que és el primer que veuen els nostres convidats quan entren a la nostra casa. D’aquí la importància de dedicar-li temps i atenció per a treure-li tot el partit que mereix.
En general, en molts dels nostres habitatges aquesta estada no disposa de molts metres quadrats, són zones de pas o manquen de llum directa. Amb aquests senzills consells, aconseguiràs que llueixi molt més.

La grandària importa, però no tant: és fonamental que, a més de ser una zona agradable, sigui pràctica i funcional. Les baldes són una opció perfecta per a deixar les claus i els ganxos en la paret són una opció ideal per a penjar abrics i altres estris d’ús habitual.

Menys és més: equipa l’entrada amb recursos essencials, però no ho abarrotis de mobles. El més aconsellable és seleccionar poques peces de mobiliari, pràctiques i decoratives si pot ser.

Els buits també són funcionals: Els entrants i angles marcats o les plantes irregulars poden jugar a favor nostre. Un buit entre columnes pot albergar un pràctic mòdul de magatzematge.

Colors: els tons neutres ajuden a contrarestar la falta de llum. Aposta per sorres, ocres, grisos o blanc trencat que aporten calma i equilibri.
Il·luminació: la llum indirecta permet aportar calidesa a l’ambient, amb aplicacions en la zona alta de les parets o un llum dempeus en una cantonada.

Miralls: el seu reflex ofereix una perspectiva diferent, realça la il·luminació i afegeix una sensació de profunditat. Pots penjar-ne algun a la paret, o fer una original composició amb varis.

L’ordre és la clau: de res serveix que tinguem una decoració molt cuidada i amb estil, si després deixem tot “de cap per avall”.

Si volem que el nostre rebedor sigui una estada per a sentir-nos orgullosos, és important que hi hagi un equilibri perfecte entre l’estètic i el pràctic. Així hi haurà harmonia al conjunt de la sala.

 

Per viviendasaludable.es / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES