exercicisSovint, encara que es faci dieta, queda greix acumulat en llocs problemàtics com, per exemple, els braços. Per eliminar aquest greix cal combinar una alimentació sana amb exercici, però tenint en compte que no és el mateix fer exercicis per aprimar que per tonificar.

Els exercicis per aprimar cremen el greix acumulat en els músculs, mentre que els exercicis per tonificar endureixen la massa muscular (amb o sense greix). D’aquesta manera, si primer feu exercicis per tonificar no us deslliurareu del greix i els vostres braços fins i tot seran més gruixuts. Per això, el correcte seria començar fent exercicis per cremar greix i després completar-los amb exercicis tonificants.

Si us heu aprimat tant que la pell dels braços us penja, a més de fer exercicis heu de beure més de 8 gots d’aigua al dia per ajudar a la pell a reduir la flacciditat.

Agafeu dues ampolles d’aigua, aixequeu els braços i porteu les ampolles cap a la nuca enganxant l’una amb l’altra, de forma que els braços quedin enganxats al temple i els avantbraços i mans darrere. Aixequeu els avantbraços, sostenint les ampolles i torneu a la posició inicial. Repetiu l’exercici durant 1 minut.

Per Redacció / Tot Sant Cugat (1163 carexercicisàcters)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada