Com rentar-se correctament els cabells

La base de la bellesa del cabell és una correcta higiene. Per aconseguir-la has de rentar els cabells correctament, amb el producte adequat, i seguint la tècnica adequada que t’expliquem a la nostra entrada d’avui. Pren nota!

  • Diposita el producte en les dues mans i, amb el cap mullat, aplica’l al cap.
  • Emulsiona només en el cuir cabellut, no cal ensabonar la tija del cabell ja que és suficient amb el sabó que li cau. Si es tracta d’un xampú de tractament has de deixar-lo actuar un parell de minuts, com a mínim. El mateix que amb el condicionador.
  • Periòdicament és aconsellable que facis un massatge al cuir cabellut. Per a això mou la pell del cap amb la punta dels dits dibuixant cercles. D’aquesta manera actives la microcirculació sanguínia d’aquesta zona.
  • Aplica una mica d’aigua i, amb massatge, començar a esbandir. No has de retirar tot el sabó d’una vegada, ho has de fer a poc a poc: una mica d’aigua, emulsiona, una mica més d’aigua, emulsiona novament, i així fins que no quedi rastre de producte.
  • Un cop esbandit el cabell, embolica’l en una tovallola, no freguis, ja que el maltractes innecessàriament i pots trencar la tija capil·lar.
  • Pentinar els cabells mullat produeix trencaments. Fes-ho abans de rentar-lo, si ho rentes sense regirar-ho tot, com t’hem indicat, gairebé no s’enredarà.
  • Si cal, seca el cabell amb assecador, però sempre allunyant del cabell, sense que aquest cremi i a temperatura mitjana.
  • Utilitza els productes d’acabat en petites quantitats. És millor afegir que córrer el risc que apareguin partícules.

Seguint aquestes senzilles pautes de rentat, una dieta equilibrada i utilitzes els productes adequats, aconseguiràs el cabell dels teus somnis.

Productes que t’ajudaran a rentar els cabells i tenir-ne cura
Re.Store, de Kevin.Murphy. Tractament netejador i condicionador amb proteïnes de “superaliments” que hidrata i reconstrueix el cabell danyat. Els aminoàcids presents en la seva fórmula, com l’arginina i la lisina, reparen i restauren el cabell, aportant-li elasticitat, força i hidratació. El seu preu: 23,50 € / 250ml.

Xampú Happy Hair Reforçant, de Natur Vial. Posseeix extracte de Te verd de cultiu biològic certificat que prevé l’oxidació de la fibra capil·lar i té un alt efecte protector i reparador també en el cuir cabellut. Té cura, purifica i protegeix el cabell deixant-lo suau, net i lluminós durant més temps. El seu preu: 3,18 € / 300ml.

Absolut Repair Lipidium, de L’Oréal Professionnel. Xampú reconstructor instantani, específic per a cabells molt danyats o debilitats, repara, enforteix, reconstrueix i protegeix les àrees més danyades del cabell. El pèl queda instantàniament reconstruït i transformat des de l’interior.

Tea Tree Fresh, d’H & S. Combina la tecnologia del Zinc, creada per oferir una solució per mantenir i protegir el seu cabell 100% lliure de caspa, i una barreja revitalitzant de fulles d’arbre de te i notes de menta Meuse per proporcionar una neteja profunda i una sensació instantània de frescor al cuir cabellut quan més ho necessita. El seu preu: 2,90 € / 270ml.

Xampú Purificant Amb Extractes de l’Arrel de Ginseng, d’Indola. Neteja el cabell en profunditat, elimina les impureses i les restes de productes i refresca el cabell i el cuir cabellut sense arrossegar els nutrients. Venda en perruqueries Preu recomanat: 9,98 € / 300ml.

Colour Protect Shampoo Treat Naturtech, de Montibello. Xampú especialment indicat per a després d’un servei de color. Per a tots els cabells acolorits que necessiten vitalitat i que requereixen revifar, perllongar el color i tornar la brillantor. Una fórmula rica en metabòlits antioxidants obtinguts de l’oliva i filmògens condicionadors i protectors enfront de la radiació UVA-UVB, els danys tèrmics, la humitat i els rentats. Neteja suaument, aportant lluminositat i durada del color. El seu preu: 11,90 € / 300ml.

Xampú ultrasuau, de SebaMed. La seva fórmula extra-suau amb agents netejadors actius a partir de substàncies naturals, renta el cabell i el cuir cabellut, a més de proporcionar protecció contra la deshidratació. Està indicat per a ús diari en cabells normals o secs. El seu preu: 9,60 € / 200ml.

Turbant de microfibra per al cabell súper absorbent de QVS. Ideal per fer servir a casa, de viatge o al gimnàs. Redueix el temps d’assecat del cabell a la meitat i potencia l’acció dels tractaments capil·lars (mascaretes, sèrums, bàlsams i condicionadors. Talla única per al cabell curt, mitja melena o molt llarg. El seu preu: 6,95 €.

Huile apaisante, de Leonor Greyl. Tractament previ al xampú (i fins i tot previ a la coloració), concebut per a proporcionar una solució permanent als problemes dels cuirs cabelluts més sensibles i amb tendència a patir reaccions al·lèrgiques, gràcies als seus excepcionals qualitats calmants. És un tractament habitual o puntual que normalitza i saneja el cuir cabellut, aporta un potent efecte calmant i alivia la sensibilitat de manera immediata actuant a diferents nivells, a saber: disminueix les descamacions, regula la producció de grassa i caspa i té propietats antiinflamatòries i antioxidants. El seu preu: 32€ / 20 ml.

Per: Bellezaactiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *