Com renovar el capçal del teu llit amb pocs diners

Capçal de llit
Capçal de llit (Istock)

El capçal del llit té més funcions que la simple estètica. Dona més comoditat en el moment de llegir o veure la televisió, evita el frec amb les parets, protegeix el cap del fred en les dates hivernals i manté els coixins lluny de la paret, per la qual cosa resulta més higiènic. Avui t’ensenyem com renovar el capçal del teu llit amb pocs diners.

Si vols una decoració rústica, però alhora sofisticada, pots usar palets. Són barats i fàcils d’aconseguir, a més pots pintar-los i afegir algunes baldes de fusta per a així muntar una petita llibreria si la teva afició és la lectura.

Si vols un toc romàntic, els tèxtils seran la teva millor alternativa. Alterna teles de colors suaus amb altres vibrants i notaràs el canvi.

Si està al teu abast, aprofita la versatilitat i bellesa de la fusta. Mescla diversos tipus i tonalitats i potenciaràs el seu atractiu. També pots jugar amb les formes i grandàries per a crear relleus, figures geomètriques o altres detalls que impactin a la vista.

Semblant a l’anterior, seria col·locar finestres antigues o portes de fusta per a aconseguir un estil vintage.

I finalment, una altra opció recurrent és convertir el capçal en una galeria de somni. Destina la paret per a fer una combinació de fotos i organitzar així els teus millors moments. T’agradarà el resultat.

Per Vivirhogar.es