Com regar les plantes d’interior quan fa fred

Diverses plantes d'interior (iStock)
Diverses plantes d’interior (iStock)

Quan fa força fred has de saber que les teves plantes d’interior han de tenir unes certes cures perquè puguin sobreviure a la temporada hivernal. El primer és investigar sobre les necessitats de cadascuna de les plantes. En general, intenta imitar les condicions hivernals de les regions on les espècies són natives.

La majoria de les plantes d’interior necessiten menys aigua durant l’hivern. Si bé és cert que l’aire de l’hivern és més sec, les plantes experimenten una taxa de creixement més lenta durant els mesos més freds; algunes fins i tot queden completament inactives.

La terra superficial pot assecar-se més ràpid durant els mesos d’hivern, però això no és un bon indicador que la planta necessita aigua. Fica el dit en la terra per a determinar si està sec a uns centímetres de la superfície; aquí és quan és hora de treure la regadora.

Els baixos nivells d’humitat poden ser l’obstacle més gran que les plantes d’interior han de superar durant l’hivern. El nivell d’humitat en les llars amb calefacció pot caure entre un 10 i un 20% a l’hivern, i les plantes prefereixen un nivell pròxim al 50%.

Si tens un humidificador a la teva casa, trasllada les teves plantes a un lloc on puguin gaudir dels seus beneficis. Els banys i les cuines són els millors llocs per a congregar les plantes perquè absorbeixen la humitat de les dutxes i les activitats de cuina.Per Decoracion2.com 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES