De nou, amb el canvi de temps, torna a caure més el cabell. No és una caiguda tan important com la de la tardor, però es nota… Com ja saps, existeixen diferents tipus de caiguda del cabell. D’una banda està l’androgenètica, vinculada a factors genètics, hormonals i vasculars. D’altra banda, està la caiguda del cabell atribuïda a elements tòxics, com la produïda per alguns medicaments. I finalment està la caiguda reaccional del cabell, que és la que comentarem en aquest article.

Motius que produeixen la caiguda del cabell reaccional

La caiguda del cabell reaccional pot estar provocada per un o diversos esdeveniments particulars: després de l’embaràs o la lactància, un període d’estrès o d’esgotament, un xoc emocional, una dieta d’aprimament, un tractament medicamentós o un canvi d’estació.

Existeixen diferents factors, relacionats amb l’estressant ritme de vida que portem, que pot fer que es produeixi aquesta caiguda reaccional del cabell. Destaquen l’estrès en el treball (que afecta el 24% dels empleats); les dietes dràstiques d’aprimament, que provoquen manques en l’organisme i, finalment i encara que et sembli mentida, els viatges, que cada vegada són més freqüents i llunyans, i creen transicions climàtiques, a vegades brutals, que poden provocar una caiguda del cabell.

La caiguda reaccional es manifesta per la pèrdua sobtada i massiva d’un important nombre de cabells (més de 100 al dia) durant els 2 a 4 mesos següents a l’esdeveniment que l’ha provocat.

Té importants conseqüències psicològiques. En primer lloc, qui nota que se li està caient molt i sobtadament el cabell sent por perquè el seu aspecte físic pot veure’s alterat.

Posem remei a la caiguda del cabell!

De la mateixa forma que has sentit que l’estrès cel·lular produeix l’envelliment prematur de la teva pell, també té –naturalment– un gran impacte sobre el cuir cabellut.

Segons els experts, en la caiguda reaccional, l’estrès puntual (estrès emocional, fatiga, postembaràs, tractaments medicamentosos…) activa les neurones pròximes als fol·licles pilosos, provocant una inflamació aguda, responsable de la caiguda massiva del cabell.

Amb això clar, els científics de René Furterer es van posar a buscar un actiu que bloquegés la producció del factor inflamatori entre el moment del creixement del cabell i la caiguda. El resultat va ser el desenvolupament d’un nou actiu 100% d’origen natural: el Lotus Mineral Complex™.

Aquest associa els extractes aquosos de Lotus Blau i de Lotus Blanc –originaris del Sud-est Asiàtic– i de Sal de Magnesi, amb eficàcia real sobre la via inflamatòria i l’acció de l’estrès cel·lular.

S’ha comprovat científicament que el Lotus Mineral Complex™ disminueix fins a un 60% la producció de la molècula que inhibeix el cicle pilós, permetent doncs frenar la caiguda del cabell d’origen reaccional. Una acció innovadora en l’àmbit capil·lar.

Aquests productes et poden ajudar

René Furterer acaba de presentar les ampolles Triphasic Reactional formulades amb Lotus Mineral Complex™ com a ingredient estrella. Aquest conjuga 3 accions fonamentals: frena la caiguda del cabell, rellança el creixement i reforça el cabell. Segons els estudis realitzats, s’ha comprovat que des del primer mes:

– el 92% dels usuaris han comprovat la seva eficàcia,
– en aquest mateix temps s’han recollit un 42% menys de cabells,
– la velocitat de creixement, als tres mesos, ha augmentat considerablement per al 72% dels usuaris,
– el 81% dels usuaris han notat un augment del volum del seu cabell.

Les ampolles Triphasic Reactional són un tractament pràctic i senzill d’utilitzar. Una única aplicació per setmana és suficient per a la seva eficàcia i deixa en el cabell un agradable perfum gràcies als olis essencials de menta i eucaliptus.

Es presenta en una caixa de 12 ampolles de 5ml, que suposen el tractament complet per a 3 mesos. El seu preu: 58,80€.

El tractament es complementa amb el Xampú Triphasic, d’acció estimulant i formulat amb el mateix complex actiu i olis essencials, que reforça el cabell i ajuda al seu creixement. El seu preu: 15,90/200ml.