Com posar un mirall al bany

Al bany, un bon mirall pot aportar molta lluminositat i sensació de més espai. Als grans establiments de bricolatge es poden adquirir miralls a preus bastant assequibles, tot i que no hi ha tanta varietat com a les botigues de decoració o en les especialitzades en banys.

Per col·locar un mirall al bany necessitareu les següents eines: un trepant, un tornavís, un nivell i un metre.Amb el metre mesureu l’altura a la qual voleu col·locar el mirall. Podeu agafar aquesta mida respecte al terra o el sostre. Marqueu a la paret els punts de suport del mirall fent servir el nivell perquè quedi ben recte. Feu els forats amb el trepant utilitzant la broca més adequada segons el tac que col·locareu a la paret.

Si el mirall té llum, haureu de connectar els cables a la presa de corrent utilitzant el tornavís i una regleta (la presa quedarà amagada darrere del mirall). És important tancar el llum del comptador general per evitar accidents. Per acabar, pengeu el mirall en els punts de penjament.Si el mirall no té incorporat un prestatge, podreu col·locar-lo a sota del mirall fixant-lo a la paret amb uns suports per a prestatges.

Per Redacció / Tot Sant Cugat