Com mobilitzar recursos centrarà el 2n seminari del cicle per a ONG a la UdA

Cartell del 2n seminari del cicle per a ONG a la UdA
Cartell del 2n seminari del cicle per a ONG a la UdA

Els propers divendres i dissabte, 13 i 14 de gener, tindrà lloc el segon dels sis seminaris del cicle formatiu per a entitats sense ànim de lucre que tractarà sobre Mobilització de recursos per a les ONGs. El curs serà impartit per l’Anna Pineda, Diplomada en Marqueting Internacional i llicenciada en Comerç Exterior.

La ponent, va iniciar la seva trajectòria en el món del fundraising l’any 2000, a Metges Sense Fronteres (MSF), com a directora de fundraising de l’oficina espanyola i on actualment és responsable de ‘fundraising capacity building’ a l’oficina internacional.

Abans d’aquesta etapa i seguint els seus estudis de màrqueting i comerç internacional, va treballar 10 anys en diferents empreses del sector de l’alimentació, la perfumeria i la cosmètica. La seva passió pel tercer sector i pel fundraising l’ha portat a formar part de la junta directiva de l’Associació Espanyola de Fundraising (AEF) així com a participar en la creació i impartició del Postgrau de Captació de Fons de la UB/IL3.

Durant les vuit hores de formació (divendres 13, de 17h a 21h i dissabte 14, de 9h a 13 h) es tractaran des de conceptes bàsics sobre mobilització de fons a com elaborar una estratègia i un pla de captació de fons passant per les diferents tècniques i canals disponibles per a la fidelització dels donants, així com per a quins indicadors cal tenir en compte per a prendre decisions.

Tota la informació sobre el cicle de seminaris està disponible aquí.

TOTES LES NOTÍCIES