Com millorar la bateria

Segueix el debat de la bateria i donades les demandes massives dels usuaris perquè els mòbils d’última generació tinguin més autonomia, comença a semblar que les empreses fabricants de smartphones no tenen interès per oferir aquesta millora.

És sens dubte un dels debats més longeus dins el sector: Com fer que un telèfon duri més d’un dia? Existeixen segons la companyia NeoPower, firma que s’encarrega de millorar el rendiment de les bateries, alguns consells que poden ajudar-te a millorar l’eficiència del teu smartphone.

NeoPower és una empresa dedicada a optimitzar la bateria d’un telèfon mòbil i que ha creat avenços en la matèria com l’estalvi de bateria en jocs, navegació o a les apps de missatgeria.

Amb tot, no només els smartphones que disposen d’aquesta tecnologia, assegura la pròpia NeoPower, poden guardar. El primer dels consells, en contra del que podríem pensar com lògic, és no carregar la bateria fins al 100 per cent de les seves possibilitats. De la mateixa manera, tampoc és bo que la bateria arribi al 0 per cent.

A això cal afegir que sempre és bo apagar el mòbil perquè la bateria “descansi”. En un món completament connectat i en el qual depenem totalment de la comunicació online, serà per a alguns una idea desgavellada. No obstant això, apagar de nit és una molt bona idea si volem que la bateria del nostre smartphone duri més.

Per Tecnonews / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES