S’apropa l’època de vacances i hem de fer una breu reflexió sobre com han canviat els nostres viatges estivals amb la llegada de les NNTT.

Viatjar ja no vol dir perdre o desconnectar com abans. Ara gràcies als nostres telèfons mòbils podem estar més comunicats que mai i informats sobre l’evolució de la nostra ruta.

Tal com ha mostrat recentment un estudi de la web Kayak.es el 50 per cent dels viatgers espanyols destina algun temps durante les vacances a enviar fotografies a amics i familiars sobre els millors moments del viatge. Segons aquest mateix estudi són els joves d’entre 18 i 24 anys els que més comparteixen fotos durante el viatge.

Un cop es torna les coses tampoc són com abans. Ara els espanyols prefereixen compartir  fotografies a través del mòbil, sent  el 50 per cent els que prefereixen fer-ho així i 38 per cent els que ho fan a través de l’ordiinador.

No són aquests els únics patrons que s’han vist modificats amb la irrupció de les NNTT. També el previatge s’ha vist afectat. D’aquesta manera mentre abans recorríem a familiars i amics per preparar les vacances, ara internet s’ha convertit en un element fonamental per conèixer millor els llocs que visitarem. De la mateixa manera també són majoria els que fan servir internet per reservar vols i hotels.

Per Tenonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada