Tothom s’ha trobat amb una escletxa en la paret de casa seva i s’ha preguntat quina és la millor solució per fer front al problema i aconseguir que la paret torni a estar en perfecte estat.

I és que, segons va fent anys el nostre habitatge és molt més probable que puguin aparèixer escletxes a les parets. 

En primer lloc, hauríem de diferenciar davant de quin tipus d’escletxa estem perquè pot ser superficial o interna, i aquesta darrera podria causar majors problemes.

Hi ha agents externs que poden afectar la salut de la paret i, per tant, ocasionar escletxes clarament visibles, com pot ser l’efecte de la humitat o freqüents cops voluntaris o involuntaris com poden ser els cops de porta.

Malgrat que dissimular les escletxes a la paret no pot ser una solució final, sí que podem pensar que fins que ens posem a solucionar el desperfecte, ja sigui a través d’un arranjament casolà com amb la contractació de professionals, podem dissimular de diferents maneres les fissures de la paret.

Si parlem d’escletxes grans hem de tenir en compte que no ens servirà una mica de massilla per dissimular-la, sinó que es necessita l’ajuda d’un expert perquè pugui veure els danys que l’ha originat.