Encara que pugui semblar senzill, no sempre és fàcil escollir un protector solar. Alguns deixen la pell blanquinosa, altres són enganxosos, n’hi ha que són molt grassos i fan que se’ns enganxi la sorra… Però el que és pitjor, n’hi ha que ens protegeixen a nosaltres però perjudiquen el medi ambient. Per això avui t’expliquem com escollir un protector solar que protegeixi la teva pell i al medi ambient.

Respectuosos amb l’oceà
Gràcies a una rigorosa selecció d’ingredients que afavoreixen una millor biodegradabilitat de la fórmula en la qual no intervenen silicones i més difícilment assimilables pels organismes marins, perquè no posseeixen filtres hidrosolubles, les cures solars Aigua Termal Avène han estat desenvolupats per minimitzar el seu impacte en l’ecosistema marí. Sota la carícia de fóresponsables i amb textures amb un acabat imperceptible: la promesa d’una aigua protegida, d’un oceà respectat. Aigua Termal Avène han estat desenvolupats per minimitzar el seu impacte en l’ecosistema marí. Les seves fórmules són eficaces, eco-responsables i amb textures amb un acabat imperceptible: la promesa d’una aigua protegit, d’un oceà respectat.

Però el respecte pel medi ambient d’Avène va més enllà, perquè ha posat en marxa un projecte per tal de participar en la regeneració dels corals a Indonèsia i de preservar l’ecosistema marí. Prop de 2.000 corals han estat replantats el 2017, al Sud-est asiàtic al llarg de l’illa de Bali.

Sensació pell nua… i protegida
El que menys et ve de gust quan vas a prendre el sol és sentir que la teva pell té una gruixuda capa de crema, encara que saps que és necessària per a la salut de la pell i per evitar mals majors. L’aplicació de protectors solars ha de ser una obligació plaent. Que només el teu sàpigues que has protegit la teva pell. Sense marques blanques, sense pistes… La pell del teu rostre no ha de brillar, però sí tenir un tacte deliciosament vellutat, suau… Has de sentir la sensació de pell nua.

Viure d’una altra manera la protecció solar. Això és el que prometen els laboratoris dermatològics Avène amb la nova formulació dinàmica de la seva gamma taronja de protectors solars. Es diu formulació dinàmica perquè s’adapta a les necessitats de la pell. Per a això inclou un sílice de nova generació, capaç d’absorbir alhora tant l’excés d’aigua com el de greix.

La reformulació de la gamma taronja inclou també un nou antioxidant -la Tialidina- i l’han combinat amb un precursor fotoestable de la Vitamina E per aconseguir un complex antioxidant únic, capaç d’oferir una protecció cel·lular total contra els atacs dels radicals lliures generats per els UV.

Aquests productes estan formulats amb l’Associació exclusiva Sunsitive Protection formada per:

  • un sistema filtrant patentat i fotoestable dotat de 4 filtres solars de llarg espector UVB i UVA
  • un complex antioxidant únic per protegir la pell contra l’estrès oxidatiu
  • aigua termal de Avène, que atorga propietats calmants, anti irritants i suavitzants

Quin és el fotoprotector que millor s’adapta a les teves necessitats
Si tens la pell sensible i seca… La Crema SPF 50+, d’Avène, amb o sense perfum, està especialment formulada per a les pells seques. A més posseeix la nova fórmula “Sensació pell nua”, és a dir, una textura suau i sedosa per a una veritable sensació de comoditat en l’aplicació. Per a una millor tolerància, es presenten en un tub més pràctic i higiènic, amb un dosificador més precís. El seu preu: 19,70 € / 50ml.

Si tens la pell greix amb imperfeccions, la teva elecció ha de ser Cleanance solar SPF 50, d’Avène, de textura ultra lleugera, tacte sec i acabat mat (és a dir de Sensació pell nua) i actius seborreguladores amb efecte matificant i antibrillo. El seu preu: 19,70 € / 50ml.

Si tens la pell sensible, normal / mixta, hauries de decantar-te pel Fluid SPF 50+, d’Avène, amb tacte sec. També està formulat amb la innovadora tecnologia “Sensació pell nua” i es presenta amb un nou envàs que, pel seu disseny i la seva ergonomia, afavoreix una millor toleracia i una dosificació molt més precisa. El seu preu: 19,70 € / 50ml.

També pots escollir el Fluid SPF 50+ Acolorit, d’Avène, és gairebé la mateixa fórmula que l’anterior, però amb color i enriquit amb Vitamina C, un actiu unificant i amb pigments reflectors per a una pell lluminosa i unificat. El seu acabat és natural i l’efecte “bona cara” està assegurat. El seu preu: 19,70 € / 50ml.

Sempre amb tu, Réflexe Solaire SPF 50 + Tacte Sec, d’Avène. Sens dubte un dels nostres preferits i que sempre portem a la bossa pel seu format extra-pla. Com la resta de la gamma taronja, s’ha renovat la seva formulació, incloent l’associació exclusiva “Sunsitive® Protection” i la innovació “Sensació pell nua”. El seu preu: 13,25 € / 30ml.

I com la cura de la pell dels nadons i els nens és la nostra responsabilitat, tampoc pot faltar al nostre bolso la fórmula Réflexe solaire Bebes & Niños SPF 50+ d’Avène, formulada específicament per la seva pell, sense perfum i resistent a l’aigua, és fàcil d’aplicar sobre la cara i el cos dels nens i dels bebès. El seu preu: 13,25€ / 30 ml.

I pel cos què? Pel cos, la cara i el cabell, la nova Bruma satinada SPF30, d’Avène, d’alta protecció i de difusió continua i uniforme. S’aplica fàcilment, en un sol gest. Aquest producte té la nutrició d’un oli unit a la lleugeresa de la boira. El seu perfum és delicat i deixa un acabat transparent i no enganxós, que sembla fusionar-se amb la pell. És resistent a l’aigua. El seu preu: 22,42€ / 150 ml.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada