Com escollir les aixetes

aixeta-cuina

Escollir les aixetes per a la nostra cuina pot ser una missió una mica complicada si tenim en compte que no existeix un sol model. 

Bàsicament existeixen aixetes de cuina que són d’un o dos comandaments, i amb una, dues o tres peces, però a més podem trobar-les fixades a la paret, o en el taulell de la pica. 

Abans de començar a escollir una aixeta que potser ens agradi molt, perquè és molt moderna i de fàcil instal·lació, haurem de saber quin tipus d’aixeta és la que millor combina amb l’estil de la nostra cuina.

Si teniu una cuina minimalista, o que sigui molt moderna i a més estigui per estrenar, podreu decantar-vos per qualsevol de les aixetes d’últim disseny que podem trobar actualment en el mercat i entre les seves característiques podem trobar-nos amb models que fins i tot tenen un sensor que permet que s’obri i tanqui amb només apropar o allunyar les mans. O que tinguin tot tipus de materials com, per exemple, vidre.

Si teniu una cuina tradicional o d’estil una mica rústica, podeu optar per aquelles aixetes d’un o dos comandaments i que acostumen a ser brillants amb un acabat cromat. També les podeu trobar en bronze (un estil o material ideal per a les cuines vintage o rústiques).

Font: espaciohogar.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat