vaixella

Una  de les primeres coses que hem de comprar quan ens independitzem és la vaixella. És un element clau en tota cuina. A més de ser un utensili funcional és un element decoratiu, per la qual cosa l’hem de tenir en compte a l’hora de la decoració de la taula de menjador.

Els plats que conformen una vaixella funcional són els plats plans, els plats fons i els plats de postres. Podem afegir altres components auxiliars com bols per a sopars, salseres o enciameres, però poden ser menys imprescindibles a l’hora de la primera compra de la vaixella. 

De manera menys usual i més formal utilitzarem soperes o platets de pa, per la qual cosa són peces que precisen d’una qualitat superior que la vaixella que farem servir tots els dies.

A l’hora d’escollir la vaixella hem de tenir en compte els materials i la seva resistència. La porcellana és un material molt delicat per això és més aconsellable la pisa per a vaixelles d’ús diari. És recomanable aquest darrer material per al seu ús en el rentavaixella ja que la porcellana és més fràgil i la seva neteja pot ser més difícil.

El més chic en decoració de vaixelles és el color cru o blanc on tornem a l’estil clàssic, encara que també es barreja aquesta tendència amb els plats asiàtics de forma quadrada o amb motius blaus i blancs.

Font: www.decoraymas.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada