Com donar vida a una paret

Les parets són com llençols en blanc als quals se’ls pot donar protagonisme de diferents formes.Per exemple, podeu pintar una part amb un color cridaner, com pot ser el vermell, el color gerd o el verd. Però per això us heu d’assegurar de tenir en compte els mobles de l’estança i els colors de les parets adjacents amb la finalitat de seleccionar un color que complementi la resta de la decoració. Una altra forma de fer que una paret cridi l’atenció és decorar-la amb etiquetes adhesives.

Podeu organitzar-les en grups petits i mitjans a través de la paret per generar esclats de color o podeu utilitzar lletres per escriure a la paret la vostra cita favorita.Fins i tot amb els prestatges es pot donar vistositat a una paret. Podeu col·locar un prestatge a sobre d’un altre o dispersar-los per la paret. També podeu instal·lar una plataforma única i llarga a la part superior de la paret.

Als prestatges podeu exhibir la vostra col·lecció de llibres, gerros, o altres objectes.Si us agraden les fotos, podeu dedicar una paret a les fotos de reunions familiars, graduacions, casaments o mascotes, barrejant diferents mides però unificant-les amb els colors dels marcs.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES