Com donar comfort a les pells atòpiques

La pell molt seca o amb dermatitis atòpica s’ha instal·lat entre nosaltres. No hi ha família que no tingui una o diverses persones afectades per ella i resulta un convidat gens desitjable, ja que ens porta a episodis de fortes picors i malestar.

Els que tenen la pell molt seca o atòpica, han d’aplicar productes que la calmin dues vegades al dia, però això no sempre és possible. Productes formulats per donar confort a aquestes pells i que hagin estat testats -amb extraordinaris resultats- aplicant els productes una sola vegada al dia, és a dir, ¡una revolució!

Què és la dermatitis atòpica?
Sens dubte, la definició de dermatitis atòpica no és gens atractiva: “Dermatosis inflamatòria crònica i pruriginosa”. Aquesta malaltia de la pell -que es manifesta en la infància essencialment però que pot afectar també a molts adults- es caracteritza per brots inflamatoris recognoscibles per les seves plaques vermelles i una gran sequedat de la pell, acompanyada de picor.

Tot i que la dermatitis atòpica ofereix moments de treva, la desaparició d’aquesta malaltia de la pell mai és total. En les èpoques de tranquil·litat es produeix una microinflamació, que acompanya, tots els dies de l’any, als que tenen dermatitis atòpica i és l’origen de l’activació dels brots.

“Dominar aquesta microinflamació, per prendre el control de les pells seques amb tendència atòpica, permet espaiar els brots i aporta un suplement de benestar”.

Es pot reduir el risc que un nadó sigui atòpic
Els nadons amb pares atòpics tenen un alt índex de possibilitat de ser-ho també. Si un d’ells ho és, el nadó té el 50% de possibilitats de tenir dermatitis atòpica, però si ho són els dos, el risc augmenta fins al 80%.

Tanmateix tenim bones notícies. Aplicar un emolient, un cop al dia, durant 6 mesos, a partir de la tercera setmana de vida, permet disminuir un 50% el risc de desenvolupar la malaltia. I hi ha proves d’això, perquè s’ha realitzat un estudi clínic amb 124 nounats amb risc de dermatitis atòpica, que l’ha confirmat.

Per això A-Derma ha formulat Exomega Control amb l’objectiu de poder ser utilitzat des del naixement en els nadons amb risc de dermatitis atòpica.

La gamma Exomega Control és així
Els productes Exomega Control estan formulats amb Civada Rhealba -que alleuja les irritaciones- i un actiu que reconstrueix la barrera cutània.

Perquè aquesta gamma sigui més efectiva, A-Derma ha creat la tecnologia natural Biovect. Gràcies a ella, els olis minerals es queden a la superfície i exerceixen un efecte de “tapa”; les molècules naturals penetren en les primeres capes de l’epidermis, per alliberar-se progressivament. Els glicolípids i glicerina vegetal envolten el Extracte de Plàntules de Civada Rhealba i el transporta a nivell de l’epidermis, que és on la inflamació s’incuba. Com a resultat:

“Dia rere dia, els pics de sequedat s’espaien, la sensació d’irritació està controlada”.

A-Derma ha realitzat tests en condicions reals en nens afectats per dermatitis atòpica, aplicant una sola vegada al dia els productes de la gamma. Els resultats han estat espectaculars. Dels que usen el tractament, el 100% han notat com els pics d’irritació s’espaiaven i el 98% sentien sensació d’alleujament.

Bàlsam emolient, Exomega Control, d’A-Derma. Imprescindible per tenir cura de les pells que pateixen dermatitis atòpica perquè, gràcies a la seva textura extra-rica, reconforta la pell i els seus actius ajuden a la reconstrucció de la barrera cutània i a acabar amb la sensació de picor. El seu preu: 20,51 € / 200ml i 27,32 € / 400ml. En envàs estèril.

Crema emolient, Exomega Control, d’A-Derma. Emolient de referència, aquesta crema relipidente i hidratant fa que amb el seu ús diari disminueixi la sequedat de la pell. També redueix la sensació de malestar cutani. L’eficàcia d’una crema contra la dermatitis atòpica mai ha estat tan sensorial. El seu preu: 7,02 € / 50ml, 20,51 € / 200ml i 27,32 € / 400ml. En envàs estèril.

Llet emolient, Exomega Control, d’A-Derma. Destaca per la seva facilitat per estendre sobre la pell i rapidesa d’absorció, gràcies a la seva textura fluida i lleugera. És el producte més pràctic per hidratar i millorar el confort i la flexibilitat de la pell. El seu preu: 20,51 € / 200ml i 27,32 € / 400ml. En envàs estèril.

Bany calmant, Exomega Control, d’A-Derma. És el producte que et calmarà tant que no et vas a gratar la pell. Com no té poder netejador, s’utilitza al costat d’un producte d’higiene per hidratar intensament la pell. Ideal per la nit per alleujar la pell, preparar-la per a les cures realitzades posteriorment i assegurar-se una bona nit de son! El seu preu: 15,10 € / 250ml.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada