passadisLa majoria dels passadissos i molts rebedors no disposen de llum natural, per això és aconsellable que tant el color dels objectes que els decoren com el de les parets siguin clars i neutres per reflectir al màxim la llum que els arriba.

A més, penseu en una il·luminació artificial general i en una altra sobre un punt determinat, per exemple sobre un mural o un quadre, o un objecte d’art.No col·loqueu peces que siguin molt grans i que oprimeixin l’espai. Cal permetre que els passadissos i rebedors respirin, per això no deixeu allà les bicicletes ni caixes.Escolliu mobles petits i funcionals, construïts amb materials poc pesants.

A més, si és possible, és convenient elevar-los una mica del terra perquè l’espai sembli més alt.Convé no col·locar cap objecte massa a prop de les portes, ja que en obrir-les o tancar-les podeu colpejar-los o trencar-los, amb el perill afegit de fer-vos mal.Un altre problema dels rebedors i passadissos és la desproporció entre llarg i ample, en alguns casos amb sostres alts, donen sensació de tub.

En aquests casos es poden utilitzar trucs per abaixar els sostres, per exemple amb il·luminació dirigida, ubicada sobre les parets laterals, i pintant els sostres de colors més foscos.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada