Una de cada tres dones se sent preocupada per la fragilitat de la seva pell, però només una de cada sis utilitza una cura facial específica per cuidar-la i reforçar-la amb productes especialment formulats per a les pells reactives o intolerants. Estàs dins del percentatge que cuida la seva pell adequadament o del que utilitza “altres coses”? En aquesta entrada us descobrim com tractar-la …

Tradicionalment es consideraven sensibles les pells extremadament seques que presentaven descamació i vermellor i que es veien alterades per factors externs com el fred, el vent o la contaminació. Avui, però, també es consideren sensibles les pells grasses o normals que enrogeixen davant d’aquests factors mediambientals o de la reactivitat que pot provenir d’una fragilitat vascular (fragilitat de la paret dels vasos sanguinis cutanis), d’una reactivitat per contacte (per l’ús de cosmètics que la pell no tolera, o pel contacte amb aigua amb molta calç o el frec d’una peça de llana, per exemple), o d’una reactivitat d’origen atòpic. Aquestes pells són tan sensibles que poden arribar a causar reaccions imprevistes, poden envermellir davant determinats estímuls externs com el fred o la contaminació, o interns com l’estrès. Fins i tot, enrogeixen en moments puntuals com prenent una copa de vi, una dutxa d’aigua calenta o davant d’una cita, arribant a provocar brots que poden passar del enrogiment inicial a la erupció, la pruïja, la tibantor i la coïssor. És per això que se les anomena reactives.

La funció barrera de la nostra pell és importantíssima. Segons estudis recentment guardonats amb el Premi Nobel de Medicina 2011 i realitzats pel científic Jules Hoffman, la pell té un paper de sentinella de la immunitat innata que permet comprendre el perquè dels mecanismes de defensa cutània. A l’estar dotada d’una gran capacitat de reconeixement dels agents potencialment agressius, pot reaccionar de manera excessiva, reactiva: és llavors quan necessita defensar-se i calmar de la manera més natural.

 

La Avena Rhealba ®, la cura calmant per a les pells reactives

Un dels principis actius fonamentals per a la cura de les pells reactives és la plàntula de Civada Rhealba ® perquè ofereix una gran defensa antiinflamatòria i aporta a la pell l’autodefensa natural que li falta. Per això, els Laboratoris Dematológicos A-Derma l’han utilitzat en la formulació de la seva nova gamma Rheacalm, en què també han inclòs la Vitamina E, d’acció antioxidant.

“Rheacalm calma immediata i duradorament la pell reactiva. Utilitzada cada dia, ajuda la pell a defensar-se davant les agressions i disminueix els signes funcionals de la reactivitat cutània.”

La gamma Rheacalm està formada per tres productes, un contorn d’ulls i una crema en dues textures: una lleugera i una altra enriquida.

– Rheacalm contorn d’ulls. Calma i descongestiona específicament la fràgil zona del contorn dels ulls i les bosses queden atenuades. El tacte lliscant de la seva fórmula permet una aplicació suau.

– Rheacalm Crema Calmant Lleugera, de textura fresca per a la pell reactiva normal o mixta

– Rheacalm Crema Calmant Enriquida, de textura cremosa per a la pell reactiva seca.

 

La dada

64 dones de 48 anys amb la pell reactiva han provat la crema Rheacalm més adequada a les seves necessitats (lleugera o enriquida). Els resultats són els següents:

el 94% han constatat que la seva pell és menys reactiva als 21 dies de la seva utilització

el 92% la sent més calmada

el 99% més suau

el 92% més confortable

 

 La conclusió

“Actuant abans de la crisi reactiva, la gamma de cures calmants Rheacalm ajuda a la pell reactiva a defensar-se de forma natural gràcies a la seva associació exclusiva de l’extracte de plàntules de Civada Rhealba ® i vitamina E que aconsegueix disminuir duradora la reactivitat cutània”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada