Coll de Nargó s’afegeix a la reclamació d’una rotonda a la N-260, al seu pas per Montferrer

L’Ajuntament de Coll de Nargó, a instàncies del grup de Progrés, ha aprovat per unanimitat una moció de suport a la construcció d’una rotonda a la cruïlla de la N-260 a Montferrer. El consistori considera que la perillositat en aquest punt de la xarxa viària “afecta molts habitants del municipi que, per motius laborals, acadèmics o mèdics, es desplacen diàriament a la Seu d’Urgell, Andorra o altres punts del nord de la comarca”.

La moció aprovada a Coll de Nargó se suma a les que ja s’han tirat endavant a l’Ajuntament de la Seu, Organyà i Montferrer i Castellbò.

La plataforma d’afectats per la cruïlla de la N-260 continua les accions per reivindicar la necessitat de millorar la seguretat a la via. A més de la recollida de signatures, que ja suma més de 3.500 suports, s’ha enviat cartes al Síndic de Greuges de Catalunya i al mateix president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. Aquest diumenge han continuat els talls de carretera, que es repetiran fins que no es rebi una resposta a les peticions dels veïns.