Coixins per seure a terra

Els coixins grans per al terra, a més de decorar, ajuden a solucionar problemes d’espai quan es reben moltes visites.A més, aquest tipus de coixins permeten donar caràcter i transformar completament les estances. Són perfectes per a qualsevol estil decoratiu, tant si és modern i minimalista com si té aires orientals.

Aquest tipus de coixins són bastant econòmics, a més de versàtils, ja que és possible trobar-los en una gran diversitat de materials, textures i colors, perquè pugueu combinar-los a la perfecció amb la decoració del vostre saló. Un altre dels seus avantatges és que podeu canviar i rentar les fundes a la rentadora perquè sempre tinguin bon aspecte. Als coixins per al terra podeu donar-los diferents usos, generalment com a seients, però també com a tauletes auxiliars.

Una vegada hàgiu decidit el seu propòsit heu de pensar en quina mida els necessitareu, en el material amb què estaran farcits i en el seu aspecte exterior.

El millor és tenir diversos coixins de mida mitjana, que pugueu apilar o utilitzar sols, amb farciments de bona qualitat i que tinguin fundes intercanviables per facilitar-ne la neteja.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES