pokemon

Pokémon Go no deixa de sorprendre’ns. No es tracta del joc en si sinó del que fan els jugadors i de la febre que s’està desenvolupant en relació al joc.

Aquest estiu hem vist una de les ofertes de treball més estranyes que podem trobar en les webs d’ofertes. En aquest cas la pàgina en la qual apareixia era Job Today i els requisits per poder optar a la mateixa eren pocs però molt concrets: els aspirants havien de tenir disponibles els caps de setmana i tenir un nivell en el joc de Pokémon Go com a mínim de 20 .

La tasca que haurà d’ocupar l’elegit és la de portar a grups de persones per la geografia espanyola perquè cacin allí els seus animals virtuals. De la mateixa manera es tracta d’un treball que necessita organitzar i coordinar aquestes sortides, per la qual cosa tenir el nivell 20 en el joc no és l’únic que s’està demanant a l’oferta de treball.

La remuneració per exercir la tasca es realitzarà per cada sortida duta terme. Sens dubte es tracta d’un exemple més de fins on ha arribat aquesta febre que ha aconseguit que una empresa en franca depressió com ho era Nintendo, repunt fins a esdevenir una companyia amb plena salut.

A més aquesta oferta de treball reafirma el que ja s’apuntava quan va sortir el joc: el model de turisme pot canviar gràcies a les tecnologies. Ara tenir uns monuments antics en un país serà un element que atraurà el turisme però que rivalitzarà amb altres reclams més virtuals.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada