Cloud Computing, empleats satisfets i increment de la productivitat

Actualment, les noves tecnologies ja formen part del dia a dia de les persones, i és que els hàbits laborals s’estan transformant.

Cada vegada, són més les persones que demanen una major flexibilitat i mobilitat per conciliar la seva vida personal amb la laboral, però, a vegades no disposen de les eines necessàries per fer possible aquesta realitat. Necessiten tenir al seu abast solucions que els permetin treballar des de qualsevol lloc tenint accés a les seves tasques i documents des de qualsevol dispositiu.

I és que productivitat i flexibilitat, pel que fa a horaris o desplaçaments, no tenen per què estar renyides. Segons dades publicades i recollits per beServices, consultora especialitzada en Serveis Cloud Computing i projectes TIC, vuit de cada deu espanyols pensa que els horaris de treball són molt estrictes, i no hi ha cap tipus de flexibilitat. Així mateix, xifres del mateix estudi desprenen que un 77,3% considera que els horaris de sortida de la feina afecten negativament a la conciliació.

Per aquest motiu, des de la consultora insisteixen en la necessitat que les empreses impulsin mesures i implantin solucions com la informàtica en núvol que ajudin a afavorir la conciliació en les pimes.

La tecnologia i el negoci van de la mà més que mai i per això, des de la consultora tenen com a objectiu també ajudar les empreses a canviar les seves solucions ‘on-premise’ a solucions d’emmagatzematge en el núvol. Comptar amb programes actualitzats i solucions cloud fa que els empleats treballin satisfets i s’incrementi la productivitat i la rendibilitat de l’empresa.

Per Tecnonews / AMIC