El proper dijous, 7 de maig, tindrà lloc l’acte de cloenda de curs de l’Aula Magna i alhora, també se celebrarà el 10è aniversari d’ençà la seva creació, en un acord que van contreure el Comú de la Parròquia i la Universitat d’Andorra, amb el desig i l’interès mutu d’organitzar conjuntament activitats acadèmiques destinades a la gent gran d’Andorra la Vella. Hi han estat convidats tots els alumnes inscrits a l’Aula Magna des de l’any 2006.

Enguany, l’acte oficial de cloenda s’iniciarà i es tancarà amb una interpretació musical que oferirà una alumna de l’Institut de Música d’Andorra la Vella. Tot seguit dos dels professors que han impartit formacions en totes les edicions i dos estudiants del col·lectiu de gent gran faran uns parlaments.

Excepcionalment, es durà a terme una representació teatral a càrrec del Grup de Teatre de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes del Programa Sènior de la Universitat de Lleida.

Seguidament, el rector de la Universitat d’Andorra i el cònsol major d’Andorra la Vella s’adreçaran a l’assistència i lliuraran als alumnes sèniors de l’Aula Magna els corresponents certificats d’assistència i els diplomes commemoratius; Distingiran amb pins d’argent els dos estudiants que han assistit assíduament a tot els cursos durant els darrers 10 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada