hortsEls padrins d’Escaldes que participen en el projecte dels horts socials de la Fundació Julià Reig han posat aquest dimecres el punt i final a la temporada amb un dinar de germanor. La parròquia disposa de 19 parcel·les, una de les quals es destina als usuaris de la Unitat de Conductes Adictives.

A més, de cara a l’any vinent i arran de la demanda del Consell d’Infants en podrien cedir una per als escolars que vulguin aprendre a cultivar. La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, ha mantingut que de moment compten amb els terrenys cedits per la família Sucarana i que si no s’indica el contrari els hortolans hi podran tornar a conrear un any més.

La cònsol major, Trini Marín, ha tancat aquest dimecres l’11a temporada d’horts a Escaldes amb una valoració satisfactòria tant per al Comú com per a la Fundació Julià Reig. La previsió és que els padrins escaldencs puguin seguir treballant les terres dels horts de Sucarana, segons ha afirmat Marín, i es podria destinar una de les parcel·les a les escoles de la parròquia. En tot cas, si calgués canviar d’ubicació el Comú manté contactes amb altres propietaris però, com ha reconegut Marín, la majoria tenen més dificultat d’accés.

Des de la Fundació Julià Reig, la responsable del projecte d’horts socials, Ester Segura, ha admès que difícilment es pot créixer quantitativament perquè ja hi ha uns 125 horts en les set parròquies. Per tant, el que busquen és “implementar i millorar el projecte no quantitativament sinó polir el que ja tenim i que els avis puguin gaudir de més coneixements”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada