Clinique Laboratories Limited (“Clinique”) va anunciar el passat 28 de novembre de 2013, una retirada voluntària a Europa d’un únic lot de la seva Solució Antiimperfeccions i Tractament Netejador General després de determinar que el lot contenia una fórmula incorrecta i que, per tant, la llista d’ingredients i altres informacions del paquet no es corresponen amb el producte que hi ha dins del tub.

El lot en qüestió és el BA3, que es va vendre a través de botigues minoristes i perfumeries des de mitjans del mes d’octubre de 2013. El codi del lot (BA3) pot trobar-­se imprès a la part inferior de l’embalatge de cartró o al plec del tub (veure més endavant). Cap altre producte de Clinique o lot de la seva Solució Antiimperfeccions i Tractament Netejador General s’ha vist afectat per aquesta retirada. Clinique només està retirant el lot BA3 de la Solució Antiimperfeccions i Tractament Netejador General de qualsevol persona que adquirís o rebés l’esmentat producte. El lot afectat es va vendre als països següents: Andorra, Àustria, Bèlgica, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Letònia, Lituània, Luxemburg, Maurici, Països Baixos, Polònia, Suècia i Suïssa.

Clinique va dur a terme una avaluació i va determinar que l’ús del producte no hauria de comportar cap risc però que podria presentar un risc lleu pels consumidors de patir reaccions al·lèrgiques o irritacions, ja que la llista d’ingredients i altres informacions de l’embalatge no es corresponen amb el producte que hi ha a l’interior del tub.

Aquesta retirada només afecta el lot BA3 de la Solució Antiimperfeccions i Tractament Netejador General de Clinique. Els consumidors que hagin adquirit un producte del lot amb el codi BA3 haurien de deixar d’utilitzar el producte i llençar-lo o retornar‐lo immediatament. Els consumidors podran obtenir el reemborsament del preu total o un producte de substitució al retornar el producte, presentant un rebut de compra al comerç on el van adquirir o posant‐se en contacte amb Clinique a través dels telèfons i les adreces de correu electrònic que trobaran a continuació.

Telèfon Andorra: 011-­34-91­-321-80-00

Trobaran informació addicional al lloc web de Clinique www.clinique.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada